Menu

Intern vinterturnering i Old Boys-afdelingen

image
Frank Christensen
18. november 2017 kl. 18:37

På baggrund af de seneste års erfaringer med de forskellige vinterturneringer, som vores respektive hold i Oldboys afdelingen har deltaget i, besluttede vi på et holdledermøde i afdelingen at tilmelde to hold i AB Tårnby’s vinterturnering, i henholdsvis 50+ og 65+ rækkerne, samt  at forsøge at etablere vores egen interne vinterturnering for hele afdelingen.

 

Sidstnævnte er tænkt som en turnering baseret på principperne fra vores lørdagstræning og fra vores sæsonafslutninger, hvor vi forsøger at fordele de interesserede spillere ud i et passende antal grupper. Det betyder, at når vi har et overblik over antal interesserede spillere, fordeles spillerne således at der er taget højde for en jævn fordeling af ung og gammel, at der er en målmand eller to i hver gruppe, osv. således, at der kommer en jævnbyrdighed mellem holdene.

 

Tanken er, at vi tager tingene mindre højtideligt end i de turneringerne vi ellers stiller op i. Er der f.eks. to hold som mødes, og der den pågældende aften er en ubalance, hvor den ene gruppe kun er 10 mand og den anden 14 mand, så udligner anførerne for holdene dette, så begge grupper bliver 12. Man må derfor gerne låne fra hinanden og der kan også spilles 12 mod 12, 13 mod 13, hvis det er det som passer bedst på aftenen. Vi dømmer selv vores kampe.

 

Der er små 80 spillere fra afdelingen, som har meldt sig. Ikke alle møder hver gang, så vi har derfor igangsat en turnering med 4 grupper, hvor vi spiller mod hinanden tre gange, dvs. 9 kampe i løbet af vinterperioden. Der er fortsat mulighed for at melde sig til hen over vinteren, med det forbehold, at der er plads i de fire grupper. Turneringen havde sin start onsdag den 15. november, og de efterfølgende kampdatoer er følgende, (og alle kampe spilles onsdage, med start kl. 20.30):

 

 

29/11:                Hold 1 – Hold 3, bane 1

                             Hold 2 – Hold 4, bane 3.

 

13/12:                Hold 1 – Hold 4, bane 1

                             Hold 2 – Hold 3, bane 3

 

10/1:                   Hold 1 – Hold 2, bane 3

                             Hold 3 – Hold 4, bane 1

 

24/1:                   Hold 1 – Hold 3, bane 3

                             Hold 2 – Hold 4, bane 1

 

7/2:                     Hold 1 – Hold 4, bane 3

                             Hold 2 – Hold 3, bane 1

 

21/2:                   Hold 1 – Hold 2, bane 1

                             Hold 3 – Hold 4, bane 3

 

7/3:                     Hold 1 – Hold 3, bane 3

                             Hold 2 – Hold 4, bane 1

 

21/3:                   Hold 1 – Hold 4, bane 3

                             Hold 2 – Hold 3, bane 1

 

Her bruger vi cookies. Det er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre brugeroplevelse og præsenteres for relevant indhold. Vi bruger primært cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Når du klikker dig videre på siden, accepterer du dette.
Luk