Kampflytning og træningskampe

Ønske om kampflytning

Vi er som udgangspunkt ikke afvisende overfor kampflytninger. Vi vil dog på forhånd gøre opmærksom på, at vi bruger meget tid på planlægning og koordinering af træning og kampe, da vi ikke har lukkede hold. Derudover arbejder vi på, i endnu højere grad, at flytte mere fokus fra koordination til det sportslige indhold, og vi har derfor nogle retningslinjer for kampflytninger.

Med udgangspunkt i ovenstående beder vi jer derfor overveje nedenstående, før I tager kontakt til den ansvarlige træner/ koordinator.

• Vi er som udgangspunkt ikke begejstrede for ekstra hverdagskampe, da vi har et presset hverdagsprogram med mange varierende aktiviteter. Nogle årgange kan lettere få dette til at hænge sammen end andre
  • Vi har ikke meget ekstra plads til hjemmekampe i hverdagene
  • Vi spiller ikke kamp med samme hold to dage i træk og som udgangspunkt ikke to kampe samme weekend (fredag-søndag)
  • Vi flytter som udgangspunkt ikke kampe med meget kort varsel, dog har vi forståelse for akut opståede problemer, som vi gerne lytter til.

Kontakt til den ansvarlige træner er derfor ikke ens betydende med, at kampen er flyttet.

Øvrige henvendelser omkring turnerings- og træningskampe skal ske til trænerne i denne oversigt

Kontakt til eliteafdelingen - klik her

Klubnyt 22. februar kl. 07:11
Lyngby Boldklub genåbner dørene til Café Kickoff! Lyngby Boldklub har i tæt samråd med klubbens fanpanel og fansenes talerør 'Lyngby Fans' besluttet at genåbne Café Kickoff permanent og gøre det til stamsted for Lyngby-fans inden samtlige hjemmekampe.
Indkaldelse til generalforsamling i Forældreforeningen
Klubnyt
Lyngby Boldklub 1921 siger tak for i år og ønsker alle et rigtigt godt nytår!
Klubnyt
Klubbens samarbejdspartner 'Frøen Fyrværkeritelt' har stillet en iPhone 7 på højkant
Klubnyt
Støt ungdomsafdelingen og få rabat

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Velkommen til Louis Nielsen Lyngby – ny sponsor i klubben
    Tak til Mansoft - ny sponsor for årgang 2002 drenge