Kampflytning og træningskampe

Ønske om kampflytning

Vi er som udgangspunkt ikke afvisende overfor kampflytninger. Vi vil dog på forhånd gøre opmærksom på, at vi bruger meget tid på planlægning og koordinering af træning og kampe, da vi ikke har lukkede hold. Derudover arbejder vi på, i endnu højere grad, at flytte mere fokus fra koordination til det sportslige indhold, og vi har derfor nogle retningslinjer for kampflytninger.

Med udgangspunkt i ovenstående beder vi jer derfor overveje nedenstående, før I tager kontakt til den ansvarlige træner/ koordinator.

• Vi er som udgangspunkt ikke begejstrede for ekstra hverdagskampe, da vi har et presset hverdagsprogram med mange varierende aktiviteter. Nogle årgange kan lettere få dette til at hænge sammen end andre
  • Vi har ikke meget ekstra plads til hjemmekampe i hverdagene
  • Vi spiller ikke kamp med samme hold to dage i træk og som udgangspunkt ikke to kampe samme weekend (fredag-søndag)
  • Vi flytter som udgangspunkt ikke kampe med meget kort varsel, dog har vi forståelse for akut opståede problemer, som vi gerne lytter til.

Kontakt til den ansvarlige træner er derfor ikke ens betydende med, at kampen er flyttet.

Øvrige henvendelser vedr. turnerings- og træningskampe skal ske til trænerne i denne oversigt - klik her

Kontakt til eliteafdelingen - klik her

Klubnyt 04. august kl. 20:50
Så ruller fodbolden igen på banerne