Kampflytning og træningskampe

Ønske om kampflytning

Vi er som udgangspunkt ikke afvisende overfor kampflytninger. Vi vil dog på forhånd gøre opmærksom på, at vi bruger meget tid på planlægning og koordinering af træning og kampe, da vi ikke har lukkede hold. Derudover arbejder vi på, i endnu højere grad, at flytte mere fokus fra koordination til det sportslige indhold, og vi har derfor nogle retningslinjer for kampflytninger.

Med udgangspunkt i ovenstående beder vi jer derfor overveje nedenstående, før I tager kontakt til den ansvarlige træner/ koordinator.

• Vi er som udgangspunkt ikke begejstrede for ekstra hverdagskampe, da vi har et presset hverdagsprogram med mange varierende aktiviteter. Nogle årgange kan lettere få dette til at hænge sammen end andre
  • Vi har ikke meget ekstra plads til hjemmekampe i hverdagene
  • Vi spiller ikke kamp med samme hold to dage i træk og som udgangspunkt ikke to kampe samme weekend (fredag-søndag)
  • Vi flytter som udgangspunkt ikke kampe med meget kort varsel, dog har vi forståelse for akut opståede problemer, som vi gerne lytter til.

Kontakt til den ansvarlige træner er derfor ikke ens betydende med, at kampen er flyttet.

Øvrige henvendelser vedr. turnerings- og træningskampe skal ske til trænerne i denne oversigt - klik her

Kontakt til eliteafdelingen - klik her

Klubnyt 11. januar kl. 07:18
Nyt U19/Senior set-up sikrer bedre rammer Når U19 og seniorspillerne møder ind til træningsopstart efter nytår, vil de blive mødt af et nyt sportslig set-up, som skal sikre bedre træningsmiljø, optimeret matchning og en bedre overgang fra ungdom til senior. Alt sammen med den enkelte spiller i fokus.
12. december kl. 07:22 Invitation til Fodboldskolen 2018
12. december kl. 07:08 Fodboldskoletrænere til sommeren 2018 søges
Klubnyt
10. december kl. 16:49 Cheftræner Eyd Pedersen tildelt Jyske Banks 'Gør en forskel-pris'
Klubnyt
26. november kl. 10:08 Evt. udmeldelse for den kommende sæson - 1. halvår 2018 - skal ske inden 1. december

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Tak til Danske Bank - ny sponsor i klubben
    Tak til Jesper Nielsen - ny sponsor i klubben