Medlemsfordele

Som medlem af Lyngby Boldklub 1921, og indehaver af et medlemskort, er der fordele hos flere af vores sponsorer:

Miss Café og Pizza:
Inden du går ud af cafeen, så husk at lægge din/jeres kvittering/bon i den dertil indrettede hvide kasse - og hele 15% af beløbet går direkte tilbage til Forældreforeningen, som uddeler pengene til gavn for alle årgange.

Profilrejser
Oplys rabatkoden LBK2015 og få 300 kr. rabat pr. person ved køb af rejser for minimum 5.000 kr. pr. person. Find rejseinspiration og rejsetilbud på www.profilrejser.dk

Jesper Nielsen
Jesper Nielsen vil gerne give en ”finders fee” direkte til holdenes årgangskonto, hvis nogen fra årgangen er medvirkende til et hus- eller lejlighedssalg gennem Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen. Beløbet til årgangskontoen er for salg for 4 mio kr. og over: 5.000 kr. pr. salg og for salg under 4 mio kr.: 2.500 kr. Man skal blot ved henvendelse til ejendomsmæglerfirmaet oplyse ”Lyngby Boldklub”.