Medlemsfordele

Som medlem af Lyngby Boldklub 1921, og indehaver af et medlemskort, er der fordele hos flere af vores sponsorer:

Invita København/Hørsholm
Som medlem eller sponsor i Lyngby Boldklub har du mulighed for at handle køkken, bad og garderobe til en rigtig god pris hos Invita København/Hørsholm.
Alle medlemmer og sponsorer hos Lyngby Boldklub samt familiemedlemmer har muligheden for at få 25% rabat på deres køb ved at oplyse, at de kommer fra Lyngby Boldklub.
Betingelser:
Rabatten ydes ikke på håndværkere.
Rabatten gælder kun hos Invita København/Hørsholm.
Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner, tilbud eller finansiering.

Gorm´s Catering
er stolte af at sponsere Lyngby Boldklub. Vi er så begejstrede for det, at vi gerne vil give alle jer muligheden for at få 10% rabat hos Gorm´s Catering & Events næste gang I bestiller. Gå ind på www.gormscatering.dk  og se vores menuer. Det eneste I skal gøre er at skrive ”LYNGBY BOLD” i mailen eller kommentarfeltet, når I bestiller.

Restaurant Hvide Hest
Som sponsor til årgang 06 & årgang 1999 vil det glæde Restaurant Hvide Hest at byde alle medlemmer fra Lyngby Boldklub velkommen i vores nyrenoverede restaurant på Bakken. Gå ind på www.hvidehest.dk og se vores menu.
Ved fremvisning af gyldigt medlemskort – eller ved at sige, at du er medlem af Lyngby Boldklub - giver vi 15% på den samlede regning.

Profilrejser
Oplys rabatkoden LBK2015 og få 300 kr. rabat pr. person ved køb af rejser for minimum 5.000 kr. pr. person. Find rejseinspiration og rejsetilbud på www.profilrejser.dk

STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Velkommen til INVITA København/Hørsholm - ny sponsor i klubben
    Tak til Mansoft - ny sponsor for årgang 2002 drenge