Medlemsfordele

Som medlem af Lyngby Boldklub 1921, og indehaver af et medlemskort, er der fordele hos flere af vores sponsorer:

Miss Café og Pizza:
Inden du går ud af cafeen, så husk at lægge din/jeres kvittering/bon i den dertil indrettede hvide kasse - og hele 15% af beløbet går direkte tilbage til Forældreforeningen, som uddeler pengene til gavn for alle årgange.

Mediq Danmark

Mediqdanmark.dk er Danmarks største leverandør til sundhedssektoren og leverer mere end 40.000 forskellige forbrugsartikler til bl.a. praktiserende læger, dyrlæger, tandlæger, speciallæger og apotekere.

Firmaet leverer også til kronikere f.eks personer med behov for medicinsk ernæring. Så hvis du har en sådan type erhverv eller behov, og gerne vil støtte en sponsor af Lyngby BK, så send en email til ulrik.therkildsen@mediq.com, så vil du få et konkurrencedygtigt tilbud retur.