Medlemsfordele

Som medlem af Lyngby Boldklub 1921, og indehaver af et medlemskort, er der fordele hos flere af vores sponsorer:

Gorm´s Catering
er stolte af at sponsere Lyngby Boldklub. Vi er så begejstrede for det, at vi gerne vil give alle jer muligheden for at få 10% rabat hos Gorm´s Catering & Events næste gang I bestiller. Gå ind på www.gormscatering.dk  og se vores menuer. Det eneste I skal gøre er at skrive ”LYNGBY BOLD” i mailen eller kommentarfeltet, når I bestiller.

Restaurant Hvide Hest
Som sponsor til årgang 06 & årgang 1999 vil det glæde Restaurant Hvide Hest at byde alle medlemmer fra Lyngby Boldklub velkommen i vores nyrenoverede restaurant på Bakken. Gå ind på www.hvidehest.dk og se vores menu.
Ved fremvisning af gyldigt medlemskort – eller ved at sige, at du er medlem af Lyngby Boldklub - giver vi 15% på den samlede regning.

Profilrejser

Oplys rabatkoden LBK2015 og få 300 kr. rabat pr. person ved køb af rejser for minimum 5.000 kr. pr. person. Find rejseinspiration og rejsetilbud på www.profilrejser.dk

STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Velkommen til Louis Nielsen Lyngby – ny sponsor i klubben
    Tak til Mansoft - ny sponsor for årgang 2002 drenge