Fodboldskole 2017

FODBOLDSKOLEN 2017 ER UDSOLGT!

Tillykke til over 400 spillere, som har fået plads på årets fodboldskole i uge 26. Vi glæder os til at se jer. Der er nu helt lukket for tilmelding.

*************************************************************

FODBOLDSKOLEN 2017

Den første uge i skolernes sommerferie, uge 26
- fra mandag den 26. juni til fredag den 30. juni 2017.

For drenge og piger fra årgang 2003 - 2010.

Tilmelding kan ske fra mandag den 9. januar kl. 10.00 via Ticketmaster  (skriv "Lyngby fs" i søgefeltet)

Sidste frist for tilmelding er mandag den 1. maj.

Der er stadig enkelte ledige pladser på Fodboldskolen.

Efter den 1. maj kan du kontakte Annemette Lund på aml@lyngby-boldklub.dk for at høre om eventuelle restpladser.

Lyngby Boldklubs Fodboldskole 2017 løber af stablen for 18. gang i uge 26.

Fodboldskolen har udviklet sig til Danmarks største og bedste fodboldskole med 400 deltagere de foregående år. Har du lyst til at være med til en sjov, spændende og lærerig uge med masser af fodbold, så vil vi glæde os til at have dig med.

Ugen byder på fem dage med Lyngby Boldklubs "Bedre Børne- og Ungdomsfodbold"-koncept og giver udover god træning også en masse nye venner og sjove oplevelser. Der er mulighed for at bestille madpakker på forhånd, ligesom Lyngby Boldklub også tilbyder en rigtig god pris på et træningssæt (kan kun bestilles via Ticketmaster).

Læs meget mere her, eller nedenfor, i den officielle indbydelse - klik for link til pdf

Nyt fra fodboldskoleteamet
    Vigtig besked til medlemmerne ifbm. Europa-kampen på torsdag den 29. juni
    Fodboldfitness for KVINDER - kom og vær med
    Har du lyst til at være med i et fedt fodboldmiljø?

Tak til vores sponsorer

Velkommen til INVITA København/Hørsholm - ny sponsor i klubben