Spillesteder

Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61, 2800 Kongens. Lyngby

Bemærk

Da vi har rigtig mange kampe og kun få baner til rådighed, afvikles der kampe på både kunst- og græsbaner. Baneplanen kan bruges vejledende i forhold til det forventede underlag til afvikling af kampen, men den er lagt op med forbehold for ændringer. Klubbens trænere har ikke info udover baneplanen.  Vi bruger med andre ord kunstbanerne hele året rundt.

Vinterhalvåret

Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61, 2800 Kongens. Lyngby

Virumgård Kunstgræsbane, Virumgårdsvej 22, 2830 Virum – bemærk ingen omklædningsfaciliteter

Lundtofte Idrætsplads, Ravnholmvej 11, 2800 Kongens. Lyngby – bemærk ingen omklædningsfaciliteter

Klubnyt 22. marts kl. 07:22
Du kan fortsat nå at sikre dig plads på Lyngby BK's Fodboldskole i uge 26 Foreløbig har 330 spillere meldt sig til en uforglemmelig uge på grønsværen. Skal du med?
Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub 1921
Klubnyt
Trænere til årets bedste fodboldskole søges
Fodboldskolen 2017 er nu åben for tilmeldinger
Indkaldelse til generalforsamling i Forældreforeningen

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Velkommen til Louis Nielsen Lyngby – ny sponsor i klubben
    Tak til Mansoft - ny sponsor for årgang 2002 drenge