Spillesteder

Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61, 2800 Kongens. Lyngby

Bemærk

Da vi har rigtig mange kampe og kun få baner til rådighed, afvikles der kampe på både kunst- og græsbaner. Baneplanen kan bruges vejledende i forhold til det forventede underlag til afvikling af kampen, men den er lagt op med forbehold for ændringer. Klubbens trænere har ikke info udover baneplanen.  Vi bruger med andre ord kunstbanerne hele året rundt.

Vinterhalvåret

Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61, 2800 Kongens. Lyngby

Virumgård Kunstgræsbane, Virumgårdsvej 22, 2830 Virum – bemærk ingen omklædningsfaciliteter

Lundtofte Idrætsplads, Ravnholmvej 11, 2800 Kongens. Lyngby – bemærk ingen omklædningsfaciliteter

Klubnyt 11. januar kl. 07:18
Nyt U19/Senior set-up sikrer bedre rammer Når U19 og seniorspillerne møder ind til træningsopstart efter nytår, vil de blive mødt af et nyt sportslig set-up, som skal sikre bedre træningsmiljø, optimeret matchning og en bedre overgang fra ungdom til senior. Alt sammen med den enkelte spiller i fokus.
12. december kl. 07:22 Invitation til Fodboldskolen 2018
12. december kl. 07:08 Fodboldskoletrænere til sommeren 2018 søges
Klubnyt
10. december kl. 16:49 Cheftræner Eyd Pedersen tildelt Jyske Banks 'Gør en forskel-pris'
Klubnyt
26. november kl. 10:08 Evt. udmeldelse for den kommende sæson - 1. halvår 2018 - skal ske inden 1. december

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Tak til Danske Bank - ny sponsor i klubben
    Tak til Jesper Nielsen - ny sponsor i klubben