Oversigt over Lyngby Stadion

Parkeringsområde

Der kan parkeres enten ved indgangen til svømmehallen eller på det store parkeringsområde foran hallen. I kan med fordel gå ind gennem svømmehallen for at komme til Stadionkontoret (nøgler til omklædningsrum) og omklædningsrummene.

Stadionkontor

Stadionkontoret ligger ved indgangen til svømmehallen og har nøglerne til omklædningsrummene. Stadionvagten kan træffes på: 51 22 97 84.

Omklædningsrum

Omklædningsrummene ligger i samme bygning som svømmehallen og hallerne. Indgangene er ved svømmehallen/Stadionkontoret eller ved den lille parkeringsplads foran klubhuset (den hvide bygning).

Dommeromklædning: Er altid omklædningsrum nr. 14

Fordeling af baner og omklædningsrum - klik her for aktuel oversigt

Baner

Baneområde er fordelt i tre områder. Alle skal benytte stierne for at komme ud til den rigtige bane. Stierne er langs Atletikbanen og mellem bane 1 og 3.

• Forreste område: bane 1-3 og atletikbanen
  • Midterste område: kunstbaner og vintergræs
  • Bageste område: bane 6-8

Banestatus - klik her for aktuel status

Café Blue

Cafeteriet ligger ved svømmehallen.

Klik her for oplysning om caféens åbningstider mv.

Transport til Lyngby Stadion - find os

Klubnyt 11. januar kl. 07:18
Nyt U19/Senior set-up sikrer bedre rammer Når U19 og seniorspillerne møder ind til træningsopstart efter nytår, vil de blive mødt af et nyt sportslig set-up, som skal sikre bedre træningsmiljø, optimeret matchning og en bedre overgang fra ungdom til senior. Alt sammen med den enkelte spiller i fokus.
12. december kl. 07:22 Invitation til Fodboldskolen 2018
12. december kl. 07:08 Fodboldskoletrænere til sommeren 2018 søges
Klubnyt
10. december kl. 16:49 Cheftræner Eyd Pedersen tildelt Jyske Banks 'Gør en forskel-pris'