Oversigt over Lyngby Stadion

Parkeringsområde

Der kan parkeres enten ved indgangen til svømmehallen eller på det store parkeringsområde foran hallen. I kan med fordel gå ind gennem svømmehallen for at komme til Stadionkontoret (nøgler til omklædningsrum) og omklædningsrummene.

Stadionkontor

Stadionkontoret ligger ved indgangen til svømmehallen og har nøglerne til omklædningsrummene. Stadionvagten kan træffes på: 51 22 97 84.

Omklædningsrum

Omklædningsrummene ligger i samme bygning som svømmehallen og hallerne. Indgangene er ved svømmehallen/Stadionkontoret eller ved den lille parkeringsplads foran klubhuset (den hvide bygning).

Dommeromklædning: Er altid omklædningsrum nr. 14

Fordeling af baner og omklædningsrum - klik her for aktuel oversigt

Baner

Baneområde er fordelt i tre områder. Alle skal benytte stierne for at komme ud til den rigtige bane. Stierne er langs Atletikbanen og mellem bane 1 og 3.

• Forreste område: bane 1-3 og atletikbanen
  • Midterste område: kunstbaner og vintergræs
  • Bageste område: bane 6-8

Banestatus - klik her for aktuel status

Café Blue

Cafeteriet ligger ved svømmehallen.

Klik her for oplysning om caféens åbningstider mv.

Transport til Lyngby Stadion - find os

Klubnyt 22. februar kl. 07:11
Lyngby Boldklub genåbner dørene til Café Kickoff! Lyngby Boldklub har i tæt samråd med klubbens fanpanel og fansenes talerør 'Lyngby Fans' besluttet at genåbne Café Kickoff permanent og gøre det til stamsted for Lyngby-fans inden samtlige hjemmekampe.
Indkaldelse til generalforsamling i Forældreforeningen
Klubnyt
Lyngby Boldklub 1921 siger tak for i år og ønsker alle et rigtigt godt nytår!
Klubnyt
Klubbens samarbejdspartner 'Frøen Fyrværkeritelt' har stillet en iPhone 7 på højkant
Klubnyt
Støt ungdomsafdelingen og få rabat

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Velkommen til Louis Nielsen Lyngby – ny sponsor i klubben
    Tak til Mansoft - ny sponsor for årgang 2002 drenge