Oversigt over Lyngby Stadion

Parkeringsområde

Der kan parkeres enten ved indgangen til svømmehallen eller på det store parkeringsområde foran hallen. I kan med fordel gå ind gennem svømmehallen for at komme til Stadionkontoret (nøgler til omklædningsrum) og omklædningsrummene.

Stadionkontor

Stadionkontoret ligger ved indgangen til svømmehallen og har nøglerne til omklædningsrummene. Stadionvagten kan træffes på: 51 22 97 84.

Omklædningsrum

Omklædningsrummene ligger i samme bygning som svømmehallen og hallerne. Indgangene er ved svømmehallen/Stadionkontoret eller ved den lille parkeringsplads foran klubhuset (den hvide bygning).

Dommeromklædning: Er altid omklædningsrum nr. 14

Fordeling af baner og omklædningsrum - klik her for aktuel oversigt

Baner

Baneområde er fordelt i tre områder. Alle skal benytte stierne for at komme ud til den rigtige bane. Stierne er langs Atletikbanen og mellem bane 1 og 3.

• Forreste område: bane 1-3 og atletikbanen
  • Midterste område: kunstbaner og vintergræs
  • Bageste område: bane 6-8

Banestatus - klik her for aktuel status

Café Blue

Cafeteriet ligger ved svømmehallen.

Klik her for oplysning om caféens åbningstider mv.

Transport til Lyngby Stadion - find os

Klubnyt 21. maj kl. 10:32
Fodboldskolen melder alt udsolgt! Over 400 spillere har fået plads, og der er nu helt lukket for tilmelding
Klubnyt
Randi fik årets Idrætslederpris!
235 spillere har allerede tilmeldt sig årets fodboldskole
Klubnyt
Lyngby Boldklub genåbner dørene til Café Kickoff!
Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub 1921

Fodboldskolen melder alt udsolgt!
    Evt. udmeldelse for den kommende sæson - 2. halvår 2017 - skal ske inden 1. juni