Aflysning af alle aktiviteter i LB1921 til og med 2. påskedag

12. marts 2020 kl. 12:53

I forlængelse af, at myndighederne den 23. marts har forlænget alle restriktioner ifm. Corona-krisen, vil alle fodboldaktiviteter ligeledes være lukket ned foreløbig t.o.m. mandag den 13. april (2. Påskedag).

Samtidig skal vi, jf. DBU´s anbefalinger, endnu en gang opfordre til, at man IKKE tager op og selvtræner på banerne.
Så snart der er nye udmeldinger fra myndighederne, vil vi naturligvis vende tilbage med info.

Tak for jeres tålmodighed.

Berit Döhl
Administrativ chef og daglig leder

------------------------------------------------------------------------------------------------

Som et resultat af regeringens udmelding om nye corona-tiltag, kombineret med de officielle anbefalinger fra DBU Sjælland og DIF/DGI, sker der fra dags dato (torsdag den 12. marts 2020) følgende tiltag i Lyngby Boldklub 1921:

• Alle træninger, såvel indendørs som udendørs, aflyses t.o.m. 31. marts
  • Alle stævne- og kampaktiviteter aflyses t.o.m. 31. marts
  • Alle turneringskampe til og med 31. marts udsættes til at blive spillet på et senere tidspunkt. Besluttet af DBU Sjælland
  • Alle øvrige årgangsaktiviteter, fx fællesspisninger og spillermøder, aflyses
  • Moderklubbens kontor bliver lukket ned i samme periode. Alle overordnede sportslige spørgsmål kan stilles pr. mail til sportslig leder Karsten Stiig Nielsen (ksn@lyngby-boldklub eller mobil 2730 0174), andre spørgsmål kan stilles til administrativ leder Berit Döhl (berit.dohl@gmail.com eller mobil 2324 9959)

Med hensyn til de årgange, der har planlagt turaktiviteter i løbet af april måned, herunder påsken, vil der først kunne laves en endelig udmelding om status på disse aktiviteter senere på måneden.