Fodboldskole

FODBOLDSKOLEN 2017

Den første uge i skolernes sommerferie, uge 26
- fra mandag den 26. juni til fredag den 30. juni 2017.

For drenge og piger fra årgang 2003 - 2010.

Tilmelding kan ske fra mandag den 9. januar kl. 10.00 via Ticketmaster  (skriv "Lyngby fs" i søgefeltet)

Lyngby Boldklubs Fodboldskole 2017 løber af stablen for 18. gang i uge 26.

Fodboldskolen har udviklet sig til Danmarks største og bedste fodboldskole med 485 deltagere de foregående år. Har du lyst til at være med til en sjov, spændende og lærerig uge med masser af fodbold, så vil vi glæde os til at have dig med.

Ugen byder på fem dage med Lyngby Boldklubs "Bedre Børnefodbold"-koncept og giver udover god træning også en masse nye venner og sjove oplevelser. Der er mulighed for at bestille madpakker på forhånd, ligesom Lyngby Boldklub også tilbyder en rigtig god pris på et træningssæt (kan kun bestilles via Ticketmaster).

Læs meget mere her, eller nedenfor, i den officielle indbydelse - klik for link til pdf

Lyngby Boldklub genåbner dørene til Café Kickoff!
    Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub 1921
    Trænere til årets bedste fodboldskole søges
    Fodboldskolen 2017 er nu åben for tilmeldinger

Tak til vores sponsorer